GertGambell.com > svenska spel

Varför man inte skall spela hos Svenska spel

Svenska spel har monopol på många spel inom sverige. Deras uppgift är att till stadkassan plocka hem så mycket pengar som möjligt.

Detta monopol missbrukar svenska spel genom att sätta dåliga odds för att på detta sätt tjäna mer pengar.

Den som har en programvara som visar högsta odds på en match ser sällan eller aldrig Svenska Spels odds i topp.

Oddsen är helt enkelt för dåliga, Svenska spel har inte en chans mot utländska bookmakers. Därför spelar man inte hos Svenska Spel.

Det är bedrövligt att dom är så dåliga. Man får spela för 1000 kr per vad och Svenska Spels kundjänst påstår att det får även vinnare göra. Då jag aldrig hittat bra odds där så vet jag inte om detta stämmer. Om oddsen vore bra så är inte 1000 kr så dåligt, även om det är en skämtsumma mot vad man får satsa hos Ladbrokes.

svenskaspel.se lotto är en annan besvikelse. Det räcker inte med rätt lottorad för att vinna "Drömvinsten". Man måste vinna både på lotto och på Joker samtidigt! Hur kan detta kallas för lotto?

Svensks spels lotto tycker jag är rena skämtet mot Liechtenstein Lotto, där jag själv spelar för 1 dollar i veckan. Högsta vinsten är 15 miljoner i den valuta man spelar i (EURO, US-dollar eller CHF) och en rad kostar 1 dollar (eller EURO eller CHF).

För att vinna behöver man bara ha lottoraden rätt. Då vinner man 15 miljoner, det är över 100 miljoner svenska kronor. Vinsten är skattefri, jag har kollat med SKM. Man blir rik och ekonomiskt oberoende för all framtid.

Ett nummer mindre på raden och lottovinsten är 2 miljoner dollar/EURO/CHF. Mellan 14-19 miljoner kronor i andrapris - fortfarande bättre än Svenska spels "storvinster".

Jag tycker att man skall ge turen en chans och kommer alltid att spela 1 lottorad i veckan på Liechtenstein Lotto - och ibland några extra lottorader. Över 100 miljoner kronor, det är så en lottovinst skall vara.

Jag rekommenderar alla att göra det samma. Vem som vinner 15 miljoner EURO är helt slumpmässigt och vinsten kan hamna hos precis vem som helst - som spelar på Liechtenstein Lotto.

 

 

Copyright © 2008
http://gertgambell.com

Privacy