GertGambell.com > spelforetag

Kan man få betalt av skurkaktiga bookmakers?

Spelföretag och bookmakers kan vägra betala ut vinster.

Det enklaste sättet att slippa råka ut för detta är att aldrig spela hos dem. Följ mina råd. Kolla alltid upp företaget hos SBR Blacklist om Du inte fått säkra rekommendationer. Håll dig till företag inom EU.

När Du ser rekommendationer hos SBR och andra sajter så tänk på att dessa ofta är felaktiga - för SBR får betalt för kunder de skickar. På SBR är Bet365 - en kalopsbookmaker av värsta sort - rankade A+. Dom är absolut A+ för en looser men den stackare som råkar vinna hos dom får se sin limit nedskuren till småpengar. Gå hellre och fråga på Alltomspel Forum under bookmaker och betting - sök först på sajten. Redaktören är mycket kunnig och det finns fler duktiga yrkesspelare som håller till där.

Nu till saken - går det att få en skurkbookie att betala?

Ja, det går.

Vägran att betala brukar börja med lögner. Betalningen är skickad, skall skickas nästa vecka, det har blivit fel osv. Fördröjningstaktik för att Du skall tröttna och spela upp Dina pengar.

När Du ändå ligger på så slutar skurkbookien svara - eller stänger ditt konto eller både och. Du får ingen kontakt. Om det över huvud taget går att ringa dit så är ingen anträffbar. Skurkbookien är i ett annat land och hoppas Du skall ge upp - det gör de flesta.

Inom EU är detta värst i Österrike. Österrike har inget gaming board, sportvadslagning faller under vanligt företagande. Så bookmakern behöver bara starta ett företag...

Bets4all vägrade betala ut min vinst, dom låtsades att det blivit fel, fax med mitt ID kom inte fram, brev med id-kopia kom inte fram, utbetalningen tog tid osv. Stängde mitt konto och höll sig oanträffbara. Jag kontaktade Bill Dozer på SBR som sa att det var omöjligt att få betalt, SBR hade en lång lista de försökte hjälpa.

Hörde mig för med en yrkesspelare, han sa att det gick men inte hur. Nu i efterhand så förstår jag varför. Lär man ut vad som fungerar så lär sig skurkarna hur dom skall klara sig. Så jag kan inte berätta så mycket - trots att jag fick betalt och lyckades hjälpa ett annat offer också. Men generell information lämnar jag gärna.

Det enda de här skurkarna är rädda för är publicitet. Att dom inte skall få nya offer för det blir känt vad dom sysslar med och att deras omgivning skall inse att dom är kriminella som låtsas vara bookmakers.

Jag kontaktade alla och envar i bets4alls närhet. Mejlade Bets4all att jag höll på att skriva en bok om "100 sätt att få betalt av en skurkbookmaker" och berättade vad jag just gjort som redan drabbat dem.

Nästa vecka likadant igen och jag berättade att boken skulle delas ut gratis på Internet och sa att det var bra att dom inte betalade så att jag kunde prova fler åtgärder. Att en pressrelease skulle skickas ut i Österrike när boken var klar. Olika myndigheter och företag kontaktades och upplystes om Bets4all verksamhet.

Så här höll det på i 2 månader, tills Bets4all fick så mycket problem att dom betalade. Det går alltså att få betalt men det bästa sättet är att aldrig spela hos dessa skurkar - genom att skaffa sig kunskap.

Bets4all är inte den enda skurkbookien jag råkat ut för så jag kan av egen erfarenhet säga att det går att få betalt, alla har betalt till sist.

Skulle Du råka ut för detta så gör en sak först av allt. Skriv ut all information från ditt konto. Logga in och skriv ut varenda sida samt spelhistorik och kontohistorik. För skurkarna kommer med all säkerhet att stänga Ditt konto så Du inte kan logga in. Hur skall du då kunna bevisa för t. ex. landets gaming board att Du är kund hos bookmakern och att de är skyldiga dig pengar?

Om Du besöker sajter som påstår sig anvisa bookmakers osv och om dessa sajter visar banners för bet4all eller Internet1X2 så se upp. Båda dessa är skurkar och om sajten som visar banners vet det minsta om vad dom sysslar med så försöker dom medvetet lura Dig. För att dom får betalt för att skaffa nya offer.

 

 

Copyright © 2008
http://gertgambell.com

Privacy