GertGambell.com > spelbolag

Vilka spelbolag, oddsbörsar och bookmakers är bra?

Det är en stor skillnad på olika spelföretag, bookmakers och oddsbörsar.

En bra bookmaker eller ett bra spelföretag kännetecknas av:

Hur många spelföretag uppfyller detta?

Nästan inga alls bland bookmakers och spelföretag. Riktiga bookmakers inom EU där jag får satsa stort (trots att jag vinner) är bara 4 och dom står i en klass för sig:

Ladbrokes

Centrebet

Expekt

Bet24

Iasbet och Canbet hör också till bland dom bra, men där finns bara 1 högt odds per vecka så det är bättre att vänta till senare. Därefter kommer ett mellanskikt av: Only Loosers are welcome bookies.

Spelbörsar (oddsbörsar)

Spelbörsar (oddsbörsarna) är en helt annan sak. På en spelbörs spelar spelare mot varandra - Du kan alltså leka bookmaker och erbjuda andra att spela. Många gör detta, det kallas att Laya (eller Erbjuda, Neja, Boka, att Lägga, Spela mot - kärt barn har många namn).

Spelbörsarna tar provision på vinsten (bara vinsten, ej det satsade beloppet man också får tillbaka). Vanligen 5%, ju mer man spelar ju lägre provison betalar man. På en spelbörs ser man hur mycket pengar som det finns att spela på för ett visst odds.

Detta gör att oddsen i verkligheten blir lägre för provisionen går ifrån. Oddset 3 med 5% provision blir i verkligheten 2,90. Du kan räkna ut det verkliga oddset Här.

Oddsbörsarna gillar vinnare för då tjänar dom mer provision. Något helt annat än Bookmakers alltså, som genomgående trakasserar vinnare och sänker deras limitar.

Dom bästa oddsbörsarna är:

Betsson (här finns mycket pengar tillgängligt för spel).

Redbet (bästa navigation, ett geni har byggt deras sajt).

BetOnBet, mycket, mycket bra navigation.

Sedan finns det en oddsbörs till som Du kanske måste lägga till på sikt. Betfair . Självgod, kaxig och översittaraktig. Har alltid varit så, det är deras policy. För Betfair är störst och vackrast, dom uppfann spelbörsen och det finns mycket mer kapital på deras spelbörs och dom rättar snabbt så vunna pengar är tillgängliga efter matchen. Den enda spelbörs som annullerat ett vad för mig eller slarvat bort en insättning. Förvänta dig översitteri och dålig service och försök stå ut.

Sannolikt kommer Du att bli rekommenderad Betdaq som spelbörs av någon annan. Hög provision, 5%. Har ganska mycket pengar tillgängligt för spel, men det har Betsson också. Betdaq går irriterande långsamt. Samma sajt finns med ett annat "skal", lättare att navigera på och går snabbare. Samma pengar på båda. Den snabbare varianten heter BetBull och är bättre. Mitt råd är att Du försöker klara dig utan så länge det går, Betsson har många fler bra odds.

När Du kommer upp i stora belopp så kommer Du att behöva spela hos Betfair också. Börja utan Betfair och försök slippa dom. Det finns fler spelbörsar, dessa är bäst. Mansion har lägst provision av alla men jag vet inget om dom, spelar ej där.

 

 

Copyright © 2008
http://gertgambell.com

Privacy