GertGambell.com > pengar

Kan man tjäna obegränsat med pengar och bli rik?

Kan man spela på fotboll för 1 miljon om dagen, tjäna snabba pengar och bli miljonär på spel? Tjäna pengar snabbt utan att jobba, bara låna pengar och satsa hos några spelbolag en helg?

Tyvärr inte. Teoretiskt är det bara att sätta några jättelika vad och tjäna skillnaden mellan överoddsen när man vinner. Man förlorar ju aldrig.

Verkligheten är en annan. De flesta bookmakers är tivolibookmakers - kalopsbookmakers. Dessa spelbolag har ingen som helst tanke på att agera bookmaker - alltså tjäna skillnaden mellan oddsen man lägger ut (tennis oddset exempelvis 1.8 på båda spelarna). Deras affärsidé är i stället att lura förlorare att spela. Bara förlorare är välkomna. Vinnare på online odds däremot skall hindras att spela eller trakasseras så dom slutar spela på odds hos spelbolagen. Detta gör att man försöker - när det är möjligt - att spela minst det ena oddset hos en oddsbörs, som gillar vinnare men har något lägre odds pga att dom tar vinstprovision.

Utöver detta så finns det även hos seriösa bookmakers en limit hur mycket man får spela. Svenska spel är en seriös bookmaker spelmässigt - man får spela för 1000 kr per vad även om man är en vinnare.

Däremot är svenska spel ett monopolföretag med enda uppgift att utnyttja sitt monopol för att plocka av svenska spelare så mycket pengar som möjligt. Bara runt 60% av pengarna går tillbaka till spelarna, riktiga bookmakers som Ladbrooks ger tillbaka 90% eller mer. Så svenska spels odds är därför rena skämtet. Enda sättet att få stopp på detta är att svenska spelare vaknar upp och lämnar svenska spel och på detta sätt tvingar dom att konkurrera med bra odds.

Dessutom finns det några perioder om året, ca 2 månader, då det spelas lite fotboll. Fotboll är sporten där det är flest online odds och bäst för vadslagning. Det måste spelas mycket fotboll om man skall tjäna mycket pengar.

Det finns inte heller obegränsat med överodds och vissa bookmakers sitter och bevakar om dom har för höga odds och sänker då snabbt. Unibet och BlueSquare är notoriska oddssänkare.

Vem vill bli miljonär på spel?

Alla vill väl tjäna pengar utan att jobba och tjäna pengar snabbt. Pengar ger frihet. Men följande hindrar oss att snabbt bli rika genom att vinna pengar på internet:

Alla åtgärderna som spelföretagen gör är för att försvåra för spelaren att vinna.

Går det att tjäna extra pengar då? Kan man bli rik på spel?

Som det beskrivs här på sajten kan man tjäna 3000 i veckan på fritid. Om man har kapital att satsa och har rutin. Detta är en försiktig uppskattning.

Man kan låna pengar och sätta i arbete men först skall man spela i 6-12 månader. Låna inte pengar direkt - Du måste både trivas med detta och ha rutin. Du måste vara en rutinerad vinnare. Det är också både arbetsamt och tämligen tråkigt - som bokföring.

Tråkigast av allt är att en dag i veckan (tisdagar är bra) följa upp att spelföretagen betalat ut vinsterna till Dina spelkonton. Sortera Dina utskrivna spel per oddsbörs. Rätta oddsbörsarna först. Ha en röd överstrykningspenna för förlust och en grön för vinst + att betalningen skett. Så fort Du har en grön markering är det vadet klart.

Detta är också ett fantastiskt sätt att spara pengar. Pengarna behövs för att sättas i arbete på matcher samma dag eller senast nästa dag, så förmodligen vill Du inte plocka ut Dina vinster från spelföretagen. Sedan i arbete igen Fredag - Lördag - Söndag. Låt pengarna växa, dom ökar hela tiden med några % per speldag. Du kommer att bli förvånad. Om Du varje speldag förökar pengarna med 2% så på 150 speldagar (50 helger 1 år) så ökar 1000 kr till 19500 kr - Du kan göra en excelkalkyl och se själv.

 

 

Copyright © 2008
http://gertgambell.com

Privacy