GertGambell.com > oddsexchange

Bra oddsexhanges, dvs spelbörsar (oddsbörsar)

Spelbörsar är sajter där spelare spelar mot varandra. Spelbörsen tillhandahåller matchen och hanterar pengarna, rättar och betalar ut. För detta tar dom provision på vinsten, vanligen 5 %. Detta gör att oddsen i verkligheten är lägre, på oddset 2 avgår 5 % från vinsten så oddset är i verkligheten 1,95. För att räkna om odds, Klicka Här.

Trots detta har de spelbörsar jag föreslår ofta höga odds. Men framför allt så måste vi ha spelbörsar för att genom riskfria vad (sure bets) flytta över vinster från bookmakers genom att förlora hos bookmakern och vinna på ett kontrabet hos spelbörsen på motsatsen, vilket förklaras på egen sida.

Detta är mycket svårare än att vinna. Vinna är busenkelt, det gör man på första vadet. Man får bara inte göra fel, hela inlärningen är att inte göra fel, inte att lära sig tippa rätt. För att vinna behöver man inte ens kunna något om sport.

Bra spelbörsar

BetOnBet är den första du bör registrera dig hos. Dom tar bara 3 % i provision - detta betyder mycket, oddsen blir högre. Mycket lättnavigerad sajt. Maffig insättningsbonus. Har Moneybookers.

Redbet är nästa. Bara 4 % i provision. Grundad och drivs av svenskar. Bästa gränssnittet av alla oddsbörsar på nätet, ett geni har byggt den. Alla pågående vad är synliga och på ett par klick är Du framme vid matchen. På Betfair hinner man ibland få kramp av allt klickande innan man når matchen. Vinstutbetalningar till Moneybookers sker i realtid (sekunder) - Redbet visar hela branschen var skåpet skall stå.

Betsson. Svenskt igen, som vanligt ett kvalitetstecken. Jag har spelat sedan de startade som ett mycket litet företag. Nu är dom jättestora med 150 anställda och välförtjänt valda till årets spelsajt (dom har allt - även bookmaking - på en sajt) av Internetworld. Stora summor tillgängliga för spel. Har givetvis Moneybookers men ibland tar det några dagar att få vinstbetalningar. Bara 4 % provision, standard är 5 %.

Du bör klara Dig med dessa 3 spelbörsar (oddsbörsar) tills Ditt spelkapital blivit rejält stort. Då får blir Du nog tvungen att ta med Betfair också. 5 % provision, krånglig sajt, kundovänlig policy. Var förberedd och räkna med dålig behandling där standardsvaren är "det är inte vår policy", "vänta lite till" eller "gör det själv". Men Betfair är störst och har mest spelare och mest kapital så Du kommer nog att behöva dom. Var då förberedd så Du kan stå ut. För Du får snabba rättningar och kan ofta spela igen med samma pengar samma dag och det finns ofta stora summor att spela på och fler evenemang. Betfair var först och uppfann oddsbörsen. Hade dom bara skött sina kunder kunde dom varit ensamma på marknaden.

Det finns fler oddsbörsar men dessa är inte lika bra, jag har provat alla jag känner till i Europa. Behöver du en till så prova med BetBull. Det är Betdaq i ett annat skal, samma odds och pengar men snabbare och renare sajt att spela på.

Det finns en oddsbörs som har lägre provision (bara 1%, föredömligt) är de andra, Mansion. Jag gillar inte deras gränssnitt, är för krångligt för mig. Dessutom ligger dom på Gibraltar, är inte helt säker på om dom faller inom EU/EEC:s lagstiftning. Är Du intresserad av Mansion så kolla först om gränssnittet tilltalar dig och sedan om dom räknas in i EU så att vinsterna är skattefria.

 

 

Copyright © 2008
http://gertgambell.com

Privacy