GertGambell.com > lotto

Lotto - vem vill vinna pengar och bli miljonär på spel?

Lotto är ett rent turspel och det går inte att påverka vem som vinner. Även om man har lotto statistik och tidigare lotto resultat så kan man inte räkna ut rätt lotto rad.

Chansen att vinna på lotto och bli en gör rik miljonär är matematiskt liten. Chansen att vinna pengar (snabba pengar) eller tjäna pengar på lotto finns inte. Slumpen styr helt vem som blir rik på sina lottorader.

För att ha chansen att vinna pengar på lotto så måste man spela lotto. Enda chansen att öka sina vinschanser är att spela fler lotto rader. Chansen att vinna fördubblas om man har 2 lotto rader i stället för en lottorad.

Det gäller också att välja rätt lotto. svenskaspel.se lotto är definitivt fel lotto. Vinsterna är för låga. Drömvinsten är ingen lottovinst - man måste vinna bådejoker och lotto - onsdags lotto eller lördags lotto. svenskaspel.se lotto avrådes helt. Svenska spels uppgift är att genom monopol plocka spelarna på så mycket pengar som möjligt - man behåller 55% av de satsade lottopengarna.

Man får i stället välja ett utländsk lotto där man kan spela själv, via Intermet. Spela aldrig genom ombud - vinner du och blir miljonär så är risken stor att ombudet bara tar dina pengar. I USA kan Du inte ens gå till polisen om detta händer, sådana är reglerna.

Lottot måste också vara inom EU/EEC så vinsterna är skattefria. Jag spelar 1 lottorad i veckan (och några extra lotto rader ibland) på Liechtenstein Lotto.

Garanterad Jackpott är alltid över 100 miljoner kronor (dom har försäkring hos Lloyds ifall flera skulle vinna samtidigt) och samma lottorad utan tilläggsnummer är ca 20 miljoner kronor. Lottovinsen är skattefri. 60% går tillbaka till spelarna, jämför med Svenska Spels lotto som ger tillbaka 45%. Dessutom stöder Liechtenstein Lotto röda korset så man gör en god gärning var gång man spelar. Golotto är veckolottot, dragning varje fredag. Det går att se lotto resultatet på deras sajt via Internet. Lottodragningen visas i realtid och man kan också se den senare, alla lottodragningar arkiveras.

Liechtenstein Lotto kan man också spela lotto system. Bara att klicka på More ways to Play. Systemet skapas automatiskt, jag rekommenderar att spela 7 rader om Du vill prova. Du får då en Wheeled Ticket med lotto system spelet på. Du slipper köpa egna lotto program eller manuella lottosystem.

Kort sagt, det går inte att säkert vinna pengar, tjäna pengar eller få snabba pengar genom att spela lotto eller lotto system. Lotto är ett rent turspel och chansen att vinna är liten (så man spelar inte för stora belopp). Därför är vinsterna så enorma.

Någon vinner, det är rent slumpmässigt, alla som är med och spelar har samma chans. Det kan lika gärna bli Du eller jag som vinner som någon annan. Jag är deltidsproffs på sportvadslagning och vet vad oddsen är - ändå spelar jag på lotto. Det är värt en rad i veckan att ha chansen.

Så gör som jag, ge turen en chans och spela en lottorad i veckan på Liechtenstein Lotto.

Lycka till och må Du bli en gör rik miljonär.

 

 

Copyright © 2008
http://gertgambell.com

Privacy