GertGambell.com > bookmakers

Bra bookmakers växer inte på träd

Skillnaden mellan en vanlig spelare och en vinnare är enorm. Den vanlige spelaren förlorar, det är bara en tidsfråga. För honom räcker en enda bookmaker ur mellanskiktet eller en av dom bra. Jag rekommenderar en av de bästa, Expekt, för det är en riktig underhållningsfabrik.

Om Du vill spela med mycket höga insatser så rekommenderar jag Ladbrokes.

Du som är eller tänker bli en vinnare måste däremot agera annorlunda. Du måste skaffa bookmakers som har höga odds, som betalar ut Dina vinster och där du får spela så höga insatser som möjligt. Bookmakern måste också ligga inom EU/EES annars kan Du räkna med en skattesmäll.

Utöver detta så måste Du "förlora utan att förlora", dvs. flytta vinster från bookmakers genom att förlora (så dom ser dig som en looser och låter Dig spela högt) till Spelbörsar (som älskar vinnare för då tjänar dom provision). Detta sker genom sure bet - riskfritt spel - och beskrivs på en annan sida här på sajten.

Bra Bookmakers

Det är bara 4 bookmakers som skött sig bra för min del. Här kommer de i fallande ordning med bästa först:

Ladbrokes. Engelsk bookmaker där Du kan fylla i en summa och se hur mycket du får satsa. Ladbrokes tål stora förluster, blinkar inte ens för 50.000. Ofta får Du satsa mycket stora summor. Snabba utbetalningar. Har Moneybookers. Bra odds men mest på helger.

Centerbet (fliken Sport). Rimligt höga vad tillåts, vinst (satsasumma X odds) upp till 8000 kr brukar gå igenom. Bra odds. Har Moneybookers.

Expekt. En riktig underhållningsfabrik och perfekt för den som spelar för nöjes skull eller gillar Bingo. Från 300 kr till några tusen brukar godkännas per vad om man inte vunnit mycket nyligen. Snabba utbetalningar och dom har Moneybookers.

Bet24. Skandinavisk personal. Upp till 1500 kr per vad godkänns just nu, om inte oddsen är för höga. Trots att jag nyss fick plocka ut en vinstsumma för alla försök att "förlora utan att förlora" misslyckades. Man kan inte se hur mycket man får satsa innan man godkänner. Är insatsen för hög stoppas man och får försöka en lägre insats osv tills man får insatsen godkänd. Dom har Moneybookers men inget uttagsformulär för detta. Jag har tagit ut till svenskt bankkonto.

Jag har inte nämnt Pinnacle - kungen av bookies eller Worldbet, en annan riktigt bra bookmaker. Båda med höga insatser och Pinnacle med branchens högsta. Worldbet har 5% bonus på insättningar måndagar och torsdagar, gratis extrapengar för den som ser till att "förlora utan att förlora".

Anledningen till att dessa inte rekommenderas är att jag inte litar på deras EU-licens. Båda är ursprungligen registrerade utanför EU och har enligt uppgift skaffat sig licens även inom EU/EES. Så jag avstår och rekommenderar inte dessa p.g.a. risken för skatteplikt på vinster om SKM skulle räkna dom som icke EU-företag.

Du måste ha några fler bookmakers för Du måste ha höga odds. Nedanstående Bookmakers blir snabbt rädda och sänker Din limit om Du vinner, vilket är oundvikligt. Så länge Du förlorar är allt bra. Så fort Du spelar större belopp och vinner så måste Du försöka "förlora utan att förlora" för att få satsa rimliga insatser igen.

Dessa bookmakers är seriösa och allt fungerar bra så länge Du inte vinner för mycket.

Interwetten. Österrikisk bookmaker som är bra (många är dåliga för det finns inget Gaming Board i Österrike) med snabba betalningar. Ständigt höga odds. Blir Du nedstrypt så får Du ändå spela för 100-300 kronor och 1000-1500 kr då och då. Ofta sätter Interwetten ner limiterna för alla när matchen närmar sig. Summan Du får satsa visas innan du godkänner, om Din insats är för hög. Betalar ut snabbt och har Moneybookers.

WilliamHill. Bra odds men bara 1-2 gånger om dagen. Betalning med kreditkort, har inte Moneybookers. Summan Du får satsa visas innan du godkänner.

SportingBet. Här får Du spela för stora belopp, 10-20000. Men vinner du stryps dina insatser till några tior. Utnämnd till "Bookmaker of the year", man slutar aldrig förvånas, är det en hop loosers som delar ut dessa priser? Har Du inte otur med "förlorandet" och råkar vinna för mycket så är detta en bra bookie. 5 % insättningsbonus på torsdagar - gratis extrapengar. Har Moneybookers. Problemet är att om Du råkar vinna så stryps Du så hårt att Du inte har en chans att "förlora" och få upp storleken på insatserna igen - bara att lämna om detta händer.

Betsafe. Mycket kunniga medarbetare som lärt sig på Expekt, men tyvärr så sänker dom Din limit för minsta lilla, det räcker att dom tror att Du kan vinna. Bra sajt, en variant på Expekt sajt. Råkar du vinna så stryps Du till struntsummor och det ser ut så här:

Följande kuponger är godkända av betsafe.com och finns nu under pågående

odds 19.00 insats 1.00 Euro (1.00 Euro) möjlig vinst 19.00 Euro (19.00 Euro)

Belopp inom parentes indikerar icke-accepterad del av insats.>

(Detta är inte extremt, samma vad på 24hPoker skulle också maxats till 1 EURO). Ingen av dessa 2 tivolibookmakers vågar låta mig satsa 2 EURO på oddset 19. Så fort strypningen börjar är det bara att ta ut sina pengar och lämna.

Summan Du får satsa visas innan du godkänner, om Din insats är för hög. Har Moneybookers.

Betway är också en bookmaker influerad av mästaren Expekt. Många svenskar anställda, detta i sig brukar betyda en hög klass. För att se hur mycket Du får satsa så måste Du först godkänna vadet - högsta insats visas inte före godkännande, vilket är dåligt. Dock visas då hur mycket Du får satsa så Du slipper prova Dig fram med lägre och lägre insatser. Höga odds, har Moneybookers.

Partybets. Du får spela högt och blir omgående strypt till struntsummor om Du vinner. Samma odds finns på Gamebookers men bättre personal - Du får satsa högre hos Gamebookers men givetvis satsar Du hos båda och får upp insatsen. Höga odds men inte så ofta, dock varje speldag. Summan Du får satsa visas innan när du klickar på länken "max bet" på båda sajterna, föredömligt. Har Moneybookers.

BetAndWin (Bwin). Du blir snabbt strypt till maxbet på 500 kr och en hyfsat hög tillåten maxvinst som varierar med hur mycket Du vunnit. Alltid med och har höga odds. Du ser vad du får satsa efter att du godkänt vadet men så snart Du blivit strypt så vet Du att det är 500 kr per vad som gäller (efter lärotiden). Har Moneybookers.

Du klarar Dig länge med dessa bookies. Bättre med en liten mängd som fungerar bra än väldigt många - för pengarna (ditt spelkapital) skall räcka också. Bättre att ha mer pengar hos ett fåtal än struntsummor hos många.

Behöver Du ha fler så börja med dessa:

Betshop - här får Du satsa 100-150 EURO och höga odds på det sämre laget.

Goldbet - Du får satsa 50 EURO även på höga odds. Här finns alltid höga odds på mycket.

Vill Du ha fler så titta på www.alltomodds.com men välj bort bet365 och BlueSquare, båda är kalopsbookmakers av värsta sort.

OBS: använd mina länkar när du registrerar Dig, de leder till insättningsbonus (när sådana erbjudanden finns). Det är vanligt med insättningsbonus vid första inbetalningen. Utnyttja detta till max - det är gratis pengar. Ofta krävs det att bonusen skall spelas 2-3 gånger på högre odds än 1,5 (eller liknande) innan man får ta ut vinsten. Det gör ingenting för vi vill ändå "förlora utan att förlora" till alla våra bookies. Det vinner alla på.

Du måste också ha oddsbörsar (spelbörsar) för att flytta över vinsterna till genom att förlora hos bookmakern och vinna på oddsbörsen genom "sure bets" (riskfria vad).

Klicka här för info om dom bästa spelbörsarna.

 

 

Copyright © 2008
http://gertgambell.com

Privacy